24/4/14

Ανοιξιάτικη μουσική (σε δωρεάν downloading)

 

 Η Εκπομπή που ψάχνει τίτλο της Τετάρτης 23/4 εμπεριείχε μουσική ανοιξιάτικης ως και καλοκαιρινής ατμόσφαιρας, έναν συνδυασμό από downtempo electronica, midtempo disco,  ακόμη και A.O.R. (Adult Oriented Rock), ένα στυλ που τα τελευταία χρόνια έχει επανέλθει στο προσκήνιο.

Ενδιαφέρον στοιχείο της εκπομπής ήταν πως τα μισά κομμάτια του playlist προσφέρονται σε δωρεάν και νόμιμο downloading με τη θέληση, αν όχι παρότρυνση, των δημιουργών τους. Η προσφορά μουσικής και μάλιστα καλής στο διαδίκτυο χωρίς εμπορικούς όρους είναι κάτι που όχι μόνο μας αρέσει, αλλά έχει και πρωτεύοντα ρόλο στην αναδόμηση μιας νέας κουλτούρας γύρω από την παραγωγή και διάδοση της πνευματικής δημιουργίας.  

Έτσι, σκέφτηκα να αναρτήσω ολόκληρη τη λίστα της εκπομπής. Όσα κομμάτια προσφέρονται σε δωρεάν downloading συνοδεύονται από το απαραίτητο link. Βέβαια και τα υπόλοιπα δεν στερούνται ποιότητας.

Thievery Corporation – Saudade
Lo-fi Beats – Little Sunflower
Los Porcos – Sunshine (Whyt Lightning remix)
Air Dance – Air
Mark Barrott – Baby Come Home
Mushrooms Project – Hello Darling
Woolfy vs. Projections – Nina
Cut Copy – We Are Explorers (Larry Gus remix)
Haim – Forever (Dan Lissvik remix)
The Hogweed And The Aderyn – Sacred Alchemy
The Destroyers – ‘Lectric Love (Thick As Thieves edit)
Toto -  Georgy Porgy (The Ed Zone Land of Oz edit)
*


*Το συγκεκριμένο edit όταν πρωτοκυκλοφόρησε στο Soundcloud, είχε δυνατότητα δωρεάν downloading, αλλά πλέον δεν έχει. Ας ελπίσουμε πως το downloading θα ενεργοποιηθεί ξανά. 


  
Η Εκπομπή που ψάχνει τίτλο μεταδίδεται από τον Μάρτιο του 2010 στον  Nova Fm 106 του Βόλου κάθε Τετάρτη, 9 με 10 το βράδυ. 

πηγή εικόνας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου